Sloper

Functie omschrijving

Voor een aannemersbedrijf zijn we in de omgeving van Zwolle opzoek naar slopers die het team willen komen versterken. Je zult je in deze functie bezig houden met het slopen van bouwprojecten denk hierbij aan bedrijfspanden en andere gebouwen.

Het aannemersbedrijf is SVMS-007 gecertificeerd en voert met gespecialiseerde teams al vijftig jaar kleine en grootschalige sloopwerk en infraprojecten uit. Of het nu gaat demontage- en ontmanteling, renovatiesloop, industriesloop of totaalsloop of het ontgraven van een bouwput, verzorgen van bemaling, aanleggen van riolering of drainage.

Voor de aannemers staat veiligheid hoog in het vaandel en verwacht hij dit ook bij zijn werknemers. Verder ben je milieubewust bezig en scheidt je de gesloopte materialen. Het sloopwerk is fysiek zwaar werk dus dien je in goede conditie te zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden. De sloop werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd dus is het belangrijk dat je goed kan samenwerken.

 

Functie eisen

- Ervaring in de sloopbranche of in een vergelijkbare functie in de aannemerij;

- Minimaal MBO werk- en denkniveau;

- In het bezit van een B(E) rijbewijs;

- In het bezit van eigen vervoer;

- In het bezit van een VCA

 

Zoek je een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met een goede sfeer, afwisselende projecten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

We zijn te bereiken op tel. 0529-484418

 

 

Details

Start datum:
9-7-2018
Type:
Fulltime
Aantal uren:
0