Werkzoekenden

Bouwhuis Re-integratiediensten helpt u bij het vinden van een nieuwe baan of wanneer u op zoek bent naar ander passend werk. Door ons grote netwerk kunnen wij u hierbij goed en snel helpen via een praktische manier. Bouwhuis bekend om haar professionele en persoonlijke aanpak.

Statushouders

Als statushouder wilt u zo snel mogelijk een plaats binnen de Nederlandse maatschappij innemen. Het opdoen van werkervaring en het zoeken naar een betaalde baan is hierbij van groot belang. Vanuit diverse gemeenten begeleiden wij statushouders die wij een zogenaamde leer / werkstageplaats aanbieden. Wij doen dit door een individuele aanpak via één op één begeleiding. Door de leer / werkstageplaats wordt u sneller ingeburgerd en zult u sneller de Nederlandse taal beheersen.

WW-uitkering

Wanneer u (langdurig) werkloos bent wilt u graag weer aan het werk. Bouwhuis Re-integratiediensten begrijpt dit en kan u hiermee prima helpen via een re-integratietraject. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden, vervolgens zoeken wij daar een passende baan bij. Bouwhuis heeft een groot netwerk in verschillende branches waardoor de kans op het vinden van een passende baan op korte termijn groot is.

Participatiewet

De participatiewet moet ervoor zorgen dat meer mensen met een relatieve afstand tot de arbeidsmarkt betaald werk vinden bij een reguliere werkgever. Bouwhuis ondersteunt werkzoekenden en de uitkeringsverstrekkers bij het vinden van een passende functie.
Naast de WWB, valt ook de WSW en het uitvoerende gedeelte van de Wajong onder de participatiewet. Bouwhuis ziet graag dat iedereen een kans op de werkvloer krijgt, ongeacht zijn / haar beperking of achtergrond. Wij begeleiding u bij het zoeken naar werk. Dit doen wij door uit te gaan van uw wensen, mogelijkheden en behoeftes.

Uitkeringsgerechtigde oudere werklozen

Wanneer u voor de IOAW, IOW of de IOAZ in aanmerking komt is het vinden van betaald werk meestal lastig. Leeftijd speelt vaak een grote rol bij werkgevers. Bouwhuis Re-integratiediensten ziet wél kansen. Wij kunnen werkgevers overtuigen dat uw ruime werkervaring, sociale vaardigheden en de juiste mentaliteit redenen zijn waardoor een werkgever u toch in dienst neemt. Daarnaast zijn er financiële voordelen voor werkgevers wat soms drempelverlagend werkt en waar wij de werkgever alles over kunnen vertellen.
Wanneer u in aanmerking komt voor IOAZ heeft u ervaring in het ondernemerschap. Het is natuurlijk mogelijk om opnieuw een onderneming te starten. Bouwhuis bekijkt graag samen met u naar uw kansen.

ZZP-er worden

Bouwhuis kan u adviseren om als ZZP’er te voorzien in uw levensbehoeften. Wanneer u hier mogelijkheden in ziet of u twijfelt toch nog, dan kunnen wij u hierbij helpen. Bouwhuis Re-integratiediensten kan u helpen met het opzetten van een haalbaarheidsplan en de uiteindelijke uitvoering van het opzetten van uw bedrijf.