Over Bouwhuis Personeel 

Bouwhuis Personeel B.V. is onderdeel van Bouwhuis Bedrijven en richt zich volledig op het uitzenden en detacheren van vakmensen binnen diverse vakgebieden. Ons uitzendbureau is er voor alle werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Werkzoekenden

Doordat ons uitzendbureau nu meerdere jaren actief is, beschikken wij over een groot netwerk en hebben wij veel kennis van de regionale arbeidsmarkt. Bij ons uitzendbureau is er een persoonlijke aanpak vanuit een klein team, waarmee u snel en helder afspraken kunt maken. Wij staan dan ook voor u klaar om u in te schrijven en verder te helpen aan een geschikte baan.

Werkgevers

Ons uitzendbureau staat voor kwaliteit, integriteit en een persoonlijke benadering zowel naar bedrijven als naar uitzendkrachten. Wij zijn goed op de hoogte van de regionale markt en staan bekend om onze innovatieve ideeën en een creatieve denkwijze. Wij denken dan ook graag met u als ondernemer mee.

Vacatures

Hier kunt u onze vacatures vinden.  Staat uw vakgebied hier niet bij, neem dan contact op per email, telefoon of schrijf u in via het online inschrijfformulier van Bouwhuis Personeel B.V.. Hier kunt u zich vrijblijvend inschrijven, maar ook gericht solliciteren op een vacature.

Voor vragen over alle zaken, betreft werknemer/werkgever verplichtingen of CAO bepalingen kunt u als werknemer van Bouwhuis Personeel B.V. contact opnemen met één van onze teamleden.