Algemene voorwaarden

Gebruikersvoorwaarden

Bouwhuis Bedrijven bewaart jouw gegevens zodat je deze later opnieuw kunt gebruiken. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Voor het gebruik van de website gelden de algemene voorwaarden:

Gebruikersnaam en wachtwoord

Voor het gebruik van dit systeem is een gebruikersnaam en wachtwoord noodzakelijk. Het gebruik van de gebruikersnaam en een wachtwoord is strikt persoonlijk. Deze mogen niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Bewaar jouw wachtwoord zorgvuldig. Indien je reden hebt om aan te nemen dat derden het wachtwoord kennen, wijzig deze dan direct.

Contact met een medewerker van Bouwhuis

Bij het gebruik van onze website(www.bouwhuisbedrijven.nl) accepteer je deze voorwaarden en stem je ermee in dat een Bouwhuis Bedrijven-medewerker contact met jou op mag nemen (per telefoon, schriftelijk, e-mail en/of SMS).

Privacy

Als je besluit je gegevens naar Bouwhuis Bedrijven te zenden, geef je Bouwhuis Bedrijven daarmee uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van (uitzend-) werk. Bouwhuis Bedrijven gaat vertrouwelijk om met deze gegevens en zal ze alleen ter beschikking stellen aan een derde met het doel (uitzend-)werk te vinden.